Anti-Pesten

j.k.a.Groenevegen piethynsplein 3 Rotterdam
Gepost door : cyber-pester der nederlanden met ip: 84.241.218.*
Op: 17/04/2017 03:12
karel G en judith L maar weer eens
Gepost door : egon krenz met ip: 84.241.204*
Op: 16/04/2017 22:58
Uitspraken en posten door karel en juut 3-2-8 op het hoofdbordje van freegoodies

Fauna extremist', en 'ageplay'-aficionado
Gepost door : Juut 3-2-8
Op: 12/01/2017
Tot mijn grote spijt moet ik constateren dat de 'Fauna extremist', en 'ageplay'-aficionado, die in Duitsland een baan kon krijgen ook al zijn talend met kennis van meerdere groepen tegelijk en weinig mensen van bestaan kan bij een Nederlandse organisatie bij uitstek ook hetzelfde soort werk krijgen en nog gevarieerde over meerdere heide terreinen en moeras
gebieden in Nederland en uitgeleend worden aan Duitsland om minder ervaren collega die het werk nu in Duitsland overneemt instructies te geven. De persoon Hans etaleerde met een bombardement van vele uren elfs studie de fgelopen 5 jaar meer kennis van faun groepen en de daar aan gekoppelde soorten op en nu met die grote collecte via micro en macro foto alvast groepen en soorten leert determineren voordat die tevoorschijn komen , terug komt naar Nederland , niet omdat emigratie mislukt is , maar in eigen lnd nu ook in eens een betaalde functie krijg en met SBO en VSO gewoon loon van HBO schaal verdiend . En blijkbaar ook de niet te bedwingen behoefte voelt om de hobby wat het werk is geworden daar nog mee verder te gaan en nu met die grote collecte via micro en macro foto alvast groepen en soorten leert determineren voordat die tevoorschijn komen' met zijn eigen superieure bezigheden en kinks.

u heeft daar verder geen last van, en voor mij en Boris en Karel is het vooral ergernis, omdat ik wij met bredere kijk op de wereld werden opgevoed en groot gebracht en ageplayers worden nooit groot Iedereen heeft zijn of haar eigen opvattingen over wat men leest over fauna en natuur en de mijne laat ik even neutraal nu , maar wat deze meneer verstaat onder 'dialoog'op een forum , past in mijn definitie van geweld. Dat hij in zijn jonge jaren nooit geleerd , is om onder de mensen te komen en van meer dingen te leren te genieten dan alleen waar hij in op gaat is vanuit mijn perspectief, duidelijk te merken. Hij is overduidelijk gewend in alles zijn zin te krijgen en genoeg mensen die hem mogen en een werkplek geven als je maar lang genoeg volhou en n 28 jaar goede referentie opbouw en nog meer kennis opdoet en helemaal in je eigen wereldje met alleen maar fauna . Ik gun hem zijn vrijheid om er mee bezig te zijn , zonder iets aan te trekken van andere mensen.

---------------

Terug in NL helaas geen afgang maar vooruitgang
Gepost door : Karel
Op: 11/01/2017
Helaas kunnen wij dit niet als afgang zien want het is er juist nog beter geworden , ik las het op zijn brvenet forum maar heeft het net weer weg gehaald

---------------------------------------------------------

nu in loondienst vn het eis netherlands die ook moeilijk aan mensen kunnen komen met specifieke kennis vn meerdere fauna kennis en ja ik weet alles.
Het monitoren wat andere doen blijft maar zelf specialiseer je in totaal andere fauna groepen en die weken tussendoor dat je die duisters die je werkplek opvullen maar nog ontbrekende kennis hebben in bepaalde aken word gewoon door het eis netherlands voor betaald de geien het Europees gerichte organisatie is . Tuurlijk moet de duitste schutsbund daar voor betalen aan het eis dat hebben se buiten jouw om in een handje klap geregeld , dat heb je met joden .

Het is geen eens een afgang nee het is zelfs een vooruitging betere arbeidsvoorwaarde en honderd euro meer loon en exact het zelfde zoveel mogelijk veld in en kantoorwerk doen andere dn hebben de kantoor biologen ook meer te interpreteren en te vertalen naar de natuurbescherming op heide en moeras gebieden .

want de samenwerking met schutbund luneburgerheide via Eis NETHERLNDS blijft gewoon en regelmatig word je o de grens over geset om daar te werken dus je bent nu in 2 landen werk en je komt in Nederland omdat Nederland de meeste uren bevatten daarom keer je Nederland ,want jij emigreert alleen door gebrek aan beter . Dit is je nog grotere wens het werk kunnen krijgen in eigen land want meerdere beestjes groepen tegelijk in het vele die mensen ijn er 23 personen meeste kennen een of twee groepen soms drie jij bent sinds 20ll.

dit schreef je ook op je brvenet
serieuze les materiaal

voorbereiden met herkennen van meerdere groepen alvorens se tevoorschijn komen.
veel leer werk dus ik doe zelf scholing tot maart van maandag t/m vrijdag
van 8 -12 uur 14-17 uur dat zijn 7 uren Maar gaat totaal 60 minuten aan pauze
onderbrekingen anders posten ik dit nu niet .


zelfs je verslagen in concept worden taalkundig gecorrigeerd voor je

----/---//-------

Militant fauna activisme
Gepost door : Ed eigenheimer
Op: 13/01/2017
Militant fauna activisme is het voorportaal van terreur. Een cruciaal aspect van de opvoeding, in mijn beleving, is dat je kinderen leert om van meer dingen te genieten dan alleen waar ze zelf in op gaan en leer je ook autisten om onder de mensen te komen. Ook als die bezigheden met alleen maar fauna en nog eens fauna maatschappelijk gezien als een legitieme keuze vrijheid word beschouwd Maar dat het niet zo kan zijn dat je je toevlucht neemt tot deze fauna repressie als je de rest van het leven je niet aanslaan.

Met die fauna ben je net een kleuter die alleen maar in zijn knuffel beer geïnteresseerd is daar hoef jij geen eens ageplayer voor te zijn om op gelijkwaardige gedrag van zo kleuter te leven . Maar zo kleuter is nog op te voeden en groot te brengen en bij te leren . Nee je kleuter gedrag word nog een met pappen en nat houden stand gehouden en erger gemaakt door dat wijf NEL

| Terug naar Topics overzicht | | Plaats een reactie|

| FreeGoodies | Algemene vragen forum | Albumsindex | UsenetChart |