Anti-Pesten

Roosterplan om het foraisme te ontwijken
Gepost door : mes met ip: 198.245.50.*
Op: 27/10/2013 17:02
net de hond met andere honden laten spelen in het honden los loop bos. en als ik dat op het honden.startpagina.nl/prikbord had gezegd dan was ik bedreigt met goed keuring van karin G . ja er hebben meer mensen de afkorting KG .

Maar om het forisme te ontwijken en ook mijn eigenbordje te beperken


het volgende na deze post . even warm eten, van chinees , waar ik nu geheid de reactie ga krijgen dat mijn hond in de pot van chinees moet . Want zo vuile kanker nazi is is KG uit Rotterdam wel;


Jezus moet ik mij nou meer erger aan KG en de andere KG uit het gooi met dit soort herseloze opmerkingen of moet ik vooral aan mijzelf erger dat ik mij daar wat van aantrek .


laat KG toch lekker zuigen en ruzie zoeken het is zo simpel met niet reageren op te lossen

en het levert hier weer een proxy IP op de banlist , hij heeft meer tijd om er nog 1 te vinden naar mate de lijst proxy IP groet dan ik.

Gratis hulpje er bij , wat wil ik nog meer. Dan kunnen mensen als juutje 03-02-08 uit Arnhem en andere trollen er ook moeilijker bij . dus als je nog keer een een zuigende opmerking maakt hou je er gelijk 10 andere tegen .
Dus kom op treiter nog even door.


----------------------

Het is goed om er met andere een over te praten een bekende ex foraist in mijn kennissenkring die ook zijn hond uit liet.

Als ik er van overtuigd ben dat ik een kleurrijkere leven heb dan reageer ik niet maar voeg alleen de proxy IP toe aan de banlist en beslis geval tot geval of het bericht meteen verwijderd word .

Hij is momenteel Labiel en projecteert het naar mij en dat was ook zijn conclusie


Maar om mij weg te houden bij d efora en niet door zijn gedrag de boel te laten escaleren

het volgend eopgesteld

na het eten eeven een half uur met d ehond op d ebank liggen , daarna een 1 uur het huishouden,. daarna douche en kleding verschonen , dan nog een keer een kwartietje met de hond op de bank en dan tot 00:30 kantoorwerk en online invoeren en pas dan eventueel kijken of g********* iets gezegd heeft wat op mijn lach spieren werkt en de kenmerken van een mislukt mannetje vertoont , dat levert dan weer voer op voor dit bordje , daarna een nieuwe lijst presenteren voor morgen .
Hij is een labiel persoon en ik weet mij wel met een opgestelde programma van tew voren hem te ontwijken of zo weinig te zien dat het niet de kans krijgt om tot woede te komen , wie weet kijk ik op alle andere bordjes dan deze wel pas na morgen 24 uur als alles weg is . dan zijn al zijn gestookte vuurtjes niet tot brand gekomen

Ik wacht met smart op je nieuwe uitlokking en doodsbedreigingen K.G .


Mij gaat het op lange termijn wel lukken om er een punt achter te zetten en bij *.*.*. g********** zullen dat dingen worden die hij bij lange na nooit gaat bereiken, want er zijn geen positieve dingen in zijn leven waarmee hij zulke dingen tijdelijk kan uitschakelen en alleen op van te voren vast gestelde tijden kan beperken

Omdat hier een veel langer durende topic controle op zit die pas na 30 automatisch verwijderd heb ik volledige achternamen uit geblokt met sterretjes .
Zo iets zou ik nooit doen als iets niet de volgende dag weer weg valt,
Ja en koffie drinken bij mij. koffie krijg je niet . zelfs niet jouw favorieten koffie wat het enige is waar ik nog met jouw op 1 lijn sta , namelijk max havelaar koffie, hier zijn de tussen handelaren uitgeschakeld en gaat het geld heen naar de mensen die er recht op hebben .

| Terug naar Topics overzicht | | Plaats een reactie|

Gepost door: stinkbak uit Tel AVIV met ip: 192.110.164.*
Op: 19/03/2015 05:28
Ja dus nou begrijp ik het waarom Hans met hond weg is vanaf 6 maart 2015.

Moet je even zien wat ik gelezen heb op zijn oude foto website de foto's van de dag. Die heeft die ook verplaats , dus wij komen weinig van die gek nog te weten.

Zeker ondersteuning vanuit Tel Aviv of bieden de GROENDENKERS EN FAUNA FANATEN uit Nederland meer geld , dan het zakcentje die je uit TEL AVIV kreeg om overal FORA en prikborden te ontregelen toen je hier heel vaak langs kwam tot 5 maart in de avond.


Laat ik de lap tekst ook maar neer zetten .:
--------------------------------------------------------------
DUS die Hans met hond komen wij de komende 3 JAAR maar MAXIMAAL 4 KEER tegen hier op FREEGOODIES OF ELDERS ??????? Niet veel meer als er maar 4 dagen zijn in die 3 jaar. gemiddeld dus net iets meer dan 1 keer een dagje per jaar of zo
-------------------------------------------------------------------

Tekst op zijn opgeven foto website

Fauna website elders heen gekopieerd en word daar uitgebreid

Op last van de sponserings voorwaarde 6-3-2015 die aangevuld is op 8-3-2015 in de avond : dat ook verkapte vormen van FORAisme aanbanden gelegd moet worden

Dus :

Fauna website moet elders worden ondergebracht ,die niet bekend is in FORAstan. Dit ook om achtervolgers/stalkers ook hier volledig uit te schakelen.
Dus het meest om verkapte foraisme tegen te gaan die nou juist net spectaculiar uitgeschakkeld zijn , middels twee elementen , nieuwe aangereikte kennis dat met niks doen het hardste word gepakt , dus waarom dan anders en de economische impuls en later bleek dat het met meer elementen die een obstakel vormen dat voor kennisgeving aanvaaren en niks mee doen het beste werkt en gewoon de dingen doen die ik ook deed als de obstakel er niet was. Want achter de fauna is toch veel belangrijker . Jammer voor ze maar alles is sabotage proof gemaakt plus een economische impuls die dat overend houd . uiteinelijk hebben deze 2 personen niks bereikt en ik ontvang zwijg en afwezigheids geld omdat de sponsering van de fauna werken gekoppel zijn met fora loze dagen , plus een bonus als na de 3 jaar minder dan 5 keer een dag is geschonden. FORAisme word mij nu te duur. De controle hier op kan via het programma systeem van de pc laptop wen ipad en is op de desbreffende lokatie niet eens nodig , hou dat maar mooi voor de per 6-3-2015 achter blijvers aldaar en elders .
Hun hebben er ook veel belang bij als die grosse zinloze kampfers uitgeschakeld word dan gaat er geheid meer tijd naar de fauna en dan hebben die twee stalkers ook weer wat om daar over te vallen en daarom hebben andere akties totaal geen zin als deze methode het hoogst werkende rendament heeft . Dus als ik ze daar ook mee frustreer dan kan ik toch netzo goed helemaal volledig op de fauna richten . dus ben ik lekker 95 % van de tijd dat ik niet slaap of huishouelijk iets moet doen daarmee bezig want dan worden dan weer gefrusreerd omdat de troll geen reacties krijgt en niet zijn voer krijgt. Dat word voor deze twee mega trollen en saboteurs de honger lente van 2015.
Dus nu ik dat weet omdat ik dat met realive mensen binnen de fauna wereld besproken heb en hun mij die kennis overbracht , kan ik net zo goed fanatiek fauna -freaken want dan blijkt dat ik zo nog het hardste pak.


dus en fanatiek fauna freaken en het hardste terug pakken doorat ze vanaf 6-maart 2015 een nul op het rekest behalen met wat ze doen betekend toch dat ik net zo goed fanatiek met de fauna bezig kan zijn als blijk dat ik ze daar harde mee pak.

Overigens wat ze na 6 maart 2015 gedaan hebben weet ik dus niet eens en als ik met het niet er vanaf weten hetzelfde tegen resutaat met terug pakken bereik dan is dat toch niet meer relavant om het te weten, Dan kan ik toch netgoed volledig faunatiek fauna freaken , en de aandacht richten op wat wel interesant is om te weten want met voorgaande tegen akties van mij bleek het resultaat veel te mensvriendelijk en ik weet opgrond van nieuwe kennis een ding zeker , ik heb ze met deze totaal hervormde systeem het hardste.
Als er van buitenaf mensen hier op kijken dan blijkt er niks meer over van deze 2 en nog een kleine aantal meelopers als duitsers in de jaren 30 , die vaak net als die duitsers in de 30 later inzage dat het toch verkeert was.
Als deze 2 er niet waren was ik al paar jaar foetsie en die twee hebben het termijn aanziendelijk lang weten te verlengen en dat is nu met de nieuwe kennis dat juist nicht kampfen , de best kampfer ist . alsmede de economische impuls omdat juist door te zetten dus einde carriere voor die twee.
Ik ga hier niet inhoudelijk op in wat ze gedaan hebben. zonde van de tijd , en waarom die tijd daaraan besteden als fauna leuker is en ze dat leven ook uitkotsen, dus kan ik net zo goed niks doen dan frusteer ik ze het hards . Al fauna freakend het hardst en spectaculiar
terug pakken en ook nog volkomen legaal.

Ik ben volgens ie 2 toch veel erger als ik niet op de fora verschijn omat ik dan helemaal als einzelganger in mijn eigen wereldjes met die achterlijker fauna bezig ben , dus als ik dan volgens hun veel verger ben , dan kan ik toch beter weg blijven en helemaal alleen nog maar met de fauna bezig zijn dan ben ik lekker voor die 2 blikken waanzinnige toch het ergste , dan is het toch niet meer zinvol om in foristan nog wat te zeggen en zelfs niet eens zinvol om er alleen readonly voorbij te komen .
Zo en om deze nieuwe opgebouwde kennis ook duurzaam overend te houden word er een economische impuls toegepast middel sronsering te koppelen aan fora loze dagen en al helemaal de extra bonus als na de 3 jaar minder dan 5 keer een dag is geschonden .

Dus wat nu meteen het behaalde resutaat tegen deze
twee kampbeulen van FORIstan

Klik dan hier :

https://www.youtube.com/watch?v=Zl6R3cTFe94&ab_channel=OrfyHeeft de pasifistische methode van nicht kampfen dan toch gelijk. ??? De sponsor aanspreekpunt die bij meerdere dat geld ingezameld heeft beweerd dat zelfs als er geen oorlog gevoerd was in de jaren 40 tegen duitsland dat paar jaar later het nazi regime alsnog gevallen was maar dan zonder al die vele doden en bloedvergieten , omdat de bevolkingen in alle bezette landen er flink tegen in zouden gaan en zo situatie niet houdbaar is voor de samenleving en zo is het communisme ook gevallen zonder bloed vergieten en oorlog.
Helaas zijn alle goede elementen van het communisme daarmee ook weg gevallen. want communisme heeft ook elementen die wel goed zijn en nazisme en facisme zijn voor ruim 99 % alleen maar FOUT .
Ik durf geen uitspraak te doen of geen oorlog terug voeren een betere manier was het duitsland van toen uit te schakelen. Dat noem ik koffiedik kijken.
Maar bij mij is hun kruistochten op de fora tegen anders levende en weet ik veel wie ze nog meer op hun lijstje hebben staan , waar ze plank bij mij nu definitief misgeslagen hebben.
Dus om verkapte FORAisme op deze website of elders op het gewone internet tegen te gaan is de website elders ondergebracht.
Meer ga ik niet zeggen, want ik wil geen verkapte foraisme , maar moet wel gewoon iets kunnen mededelen en een eind brief kunnen schrijven , dus ja dat is een tegenstrijdige dillema dat ik toch nog eenmalig deze eind brief tijdelijk hier plaats en dat is deze tekst dus dit mag nog wel conform de sponserings voorwaare eenmalig medegedeelt worden.
. Ook de sponser begrijpt dat er voor eenmalig tijdelijk iets medegedeelt moet kunnen worden. Als het dan ook maar bij die eenmalige mededeling blijft .
Eerst wilde ik dit voor tijdelijk doen maar ik weet in het adminscherm een trukje de gebruikersnaam dat de email is word met paar letter expres fout gemaakt en daarna op papier een serie letters en code s en daarna meteen het briefje verbranden in de tuin waarmee het wachtwoord word weg gemikt en ook de rest en ik kan vanaf dat moment maar uiterlijk vanaf 10 maart 2015 om 16 uur niks meer toevoegen . dus een soort vernietiging van het account en kan dus alleen nog als bezoeker readonly komen op mijn eigen voormalige fauna website foto an de dag , ook dat is een sponserings voorwaarde

Jammer dat nu de goed willende van de voormalige wereld het FORAisme nu ook niks meer zien van die fauna.

Je kunt gewoon vanuit je eigen land in een ander land een website starten. Er zit een engelstalige handleiding bij.

Het gaat ieder goed.

Met vriendelijke groeten


Hoe het leven met de fauna werken per 6 maart 2015
verder gaan , gaat geen FORISTAAN wat aan.


mededeling en eind brief goedgekeurd en geplaatst op 10-3-2015

]------------

BRON van het complot uit Tel Aviv door Hans met hond

http://www.addframes.com/foto-van-de-dag

.


| Terug naar Topics overzicht | | Plaats een reactie|
| FreeGoodies | Algemene vragen forum | Albumsindex | UsenetChart |